Duizenden deelnemers Buffelrun mogen niet door vervuilde rivier

Deelnemers van de Buffelrun in Boerdonk moeten komend weekend vanwege de vervuiling van rivier de Aa een alternatieve route afleggen. De deelnemers zouden zaterdag en zondag eigenlijk vier keer de rivier door moeten, maar het waterschap en de GGD raden dit af. Volgens de GGD is het in contact komen met het vervuilde water gevaarlijk voor de gezondheid van de deelnemers. Daarom raadt de dienst de organisatie van de obstakelrun aan om deelnemers niet door het met ammonium vervuilde water te laten lopen en zwemmen. De organisatie laat op Facebook weten dit advies op te volgen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>