Anna Hahner maakt comeback in Berlijn Marathon

De 26-jarige Duitse Anna Hahner komt op 24 september aan de start in de Berlijn-marathon. Na de Olympische marathon in Rio heeft ze veel blessure’s (o.a. spierscheuring) gehad, maar sinds juli kan ze weer volop trainen. In de Duitse hoofdstad heeft ze ook haar persoonlijk record van 2.26.44 u. gelopen. Hahner heeft de marathons in Wenen en Hannover gewonnen. Op de startlijst staat ook de Duitse Mona Stockhecke die zich wil plaatsen voor de EK van volgend jaar, eveneens in Berlijn. Dat geldt ook voor Philipp Pflieger (2.12.50). Aan het deelnemersveld is de Zwitserse Maja Neuenschwander toegevoegd. Zij is de nationale recordhoudster met 2.26.49 u.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>