Uitzending gemist: Anouk Vetter en Nadine Visser bij RTL Late Night

Anouk Vetter en Nadine Visser waren gister te gast bij RTL Late Night om te praten over hun WK. Vetter won brons bij de meerkamp en Nadine Visser werd twee keer zevende, op de meerkamp en de 100mh.
Bekijk hier de uitzending

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Ik lees nogal eens dat Gregory Sedoc Europees kampioen op de horden is geweest. In de uitzending zegt hij het zelf ook weer. Maar het ging destijds om een indoor-titel. Met alle respect, toch ietsje minder prestigieus dan outdoor.

 • Beau die aan Nadine Visser vraagt of ze ook in het stadion was toen Anouk brons won. “Ik liep ook mee”……..hilarisch en tegelijk tenenkrommend 😉

  Het AD dat op de voorpagina spreekt over Dafne Dekkers die brons wint op de 100m.

  De prestaties van de Nederlandse atleten zit duidelijk in de lift. Nu nog de Nederlandse media. Er is nog veel ontwikkelingswerk te verrichten door Gregory en andere atletiekliefhebbers.

 • IIn Engeland = BBC = 10 keer groter en professioneler, worden bij praktisch elke sport oud-toppers in de desbetreffende sport als presentator of expert ingezet. Daar kunnen wij in Nederland nog een hoop van leren. Ook van enthousiasme uitstralen want de experts die ik soms bij de NOS hoor zijn gewoon saai.
  En nee dan bedoel ik uiteraard niet Erben Wennemars of de nieuwe ster Gregory Sedoc.. Ik zag vanmiddag het clipje waarin hij een start van Usain Bolt van commentaar voorzag. Dit soort dingen kun je bij meer technische sporten af en toe doen. De neutrale kijker ziet dit soort dingen niet en leert er op deze manier beter naar te kijken!

 • Waardeloze regie bij de NOS! Veel te veel onderbrekingen met gezwam over achtergronden en geslijm naar onze atleten toe. Deze echte atletiekliefhebber wil rechtstreekse atletiek zien met zo min mogelijk onderbrekingen en herhalingen , soms wel 6 x terwijl er een finale aan de gang is. Wie vindt het interssant eerst een atleet te zien die zich concentreert, dan springt of werpt , dan drie herhalingen om vervolgens de atleet terug ziet lopen om zich aan te kleden ?Bij voetbal en wielrennen zie je die onzin gelukkig niet.

   • Klopt deels, niet de regie van de wedstrijden , wel de regie over wat op het beeldscherm komt. Beiden zijn aan een totale herziening toe wil atletiek aan populariteit winnen. Als je op de Belgische zender naar een wielerwedstrijd kijkt krijg je bij een interview rechtsonder een blokje van het interview en blijft de wedstrijd in beeld. Waarom niet bij de NOS? De journalistieke benadering heeft in Nederland een hogere prioriteit dan de benadering van de wedstrijden die op de baan worden gehouden.