Estafettevrouwen laatste in finale, Visser zevende op 100mh [ + racevideo’s]

De Nederlandse estafettevrouwen zijn zaterdag bij de WK atletiek op de 4×100 meter als laatste geëindigd in de finale. Eerder zaterdag liep Nadine Visser naar een zevende plek in de finale van de 100 meter horden. In de estafettefinale kwam Nederland, met Tessa van Schagen, Dafne Schippers, Naomi Sidney en Jamile Samuel, er niet aan te pas. Slotloopster Samuel verloor een aantal plaatsen en eindigde zodoende als laatste in 43,07. Het goud was voor de Verenigde Staten (41,82), dat met Tori Bowie een ijzersterk slot kende. Groot-Brittannië legde met een tijd van 42,12 beslag op het zilver en het brons ging naar Jamaica, dat 42,19 klokte. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>