Emotionele Farah spreekt van ‘ongelooflijk avontuur’ na laatste baanwedstrijd

Mo Farah kon zaterdagavond nog niet helemaal geloven dat hij zijn laatste grote wedstrijd op de baan had gelopen. De meervoudig olympisch- en wereldkampioen op de lange afstand pakte bij de WK atletiek zilver op de 5.000 meter en gaat zich nu richten op de marathon.

“Het was een lang, maar ongelooflijk avontuur. Ik had na afloop tranen in mijn ogen en dat heb ik echt nog nooit gehad. Ik ben trots op wat ik allemaal heb bereikt in de laatste jaren”, zei Farah zaterdagavond in het Olympic Stadium in Londen tegen Britse media. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>