Televisieambities Sedoc reiken verder dan atletiek

Zijn handen wijzen. Maken boogjes. Armen zwaaien. Voeten zetten fikse stappen of kleine pasjes. Eigenlijk beweegt heel zijn lichaam mee. Nee, de sporter is nog lang niet uit de analyticus verdwenen. Gregory Sedoc (35), dagelijks te gast bij de NOS vanwege het WK atletiek, is een van de meest opvallende verschijningen op de televisie de afgelopen week. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Daarnaast is Sedoc gewoon een super sympathieke gast en dat spreekt veel mensen aan. Hij brengt de atletiek dichter bij de ‘gewone’ man. De uitzending met Martina vond ik de minste, maar dat lag zeker niet aan Sedoc.

  • Niets ten nadele van Sedoc, maar het elke keer onderbreken van een rechtstreekse uitzending vind ik zeer vervelend. Er is altijd heel veel te zien op een wedstrijd en men zou de regie daarop moeten instellen. Je kijkt tv als ware je in het stadion zit. Ik heb daarom zoals ook met wielrennen weer heerlijk naar de Belgische tv gekeken zonder onderbrekingen.