Sintnicolaas geeft geblesseerd op na zeven onderdelen

Sintnicolaas gaf na het zevende onderdeel van de tienkamp geblesseerd op. De Zuid-Hollander had te veel last van een hamstringkwetsuur om het resterende programma af te maken. De 30-jarige Sintnicolaas kende nog een voortvarende start van de dag. Hij sloot de eerste dag af als nummer veertien in het klassement, maar klom door een sterke race op de 110 meter horden naar de elfde plek. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Eelco werd door een opkomende hamstring blessure gedwongen tot opgave tijdens de WK tienkamp,dat doet verschrikkelijk pijn. Topsport is wat dat betreft keihard. Maar ,”morgen is er weer een nieuwe dag” en Eelco kennende zijn we nog niet van hem af. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Pieter Braun gaf zelf aan voor “spek en bonen” mee te hebben gedaan, wat natuurlijk volstrekt bezijden de waarheid is! Ik zag een tienkamper die er alles aan deed om tot het laatst onderdeel het beste van zichzelf te geven en opgeven was voor hem geen optie, daarmee toonde hij zijn ware tienkamp mentaliteit!

  • Bas van Dam

    Bert, met alle respect voor deze atleten kreeg ik toch het gevoel dat ze eigenlijk al wisten dat het niet goed zou gaan. Opmerkingen als “dit WK is een mooi toetje” geven wel die indruk. Martina en Koster gingen niet toen duidelijk werd dat ze niet optimaal konden presteren.

  • Bas, ik denk jou gevoel niet helemaal juist is, zowel Eelco als Pieter zijn in alle meerkampen altijd zeer competatief en willen en trachten altijd optimaal te presteren. Geen van beide meerkampers gaan naar een WK ” voor de kat zijn viool” Dit WK was ook voor hen het hoogtepunt van 2017. Dat het dan allemaal tegenzit is in een meerkamp niet zo vreemd.