Ingmar Vos begeleidt wereldkampioen Hardee bij WK

In juni besloot tienkamper Ingmar Vos (31) een punt te zetten achter zijn carrière. Amper twee maanden later is Vos alsnog aanwezig op de wereldkampioenschappen atletiek in Londen. Hij begeleidt vandaag en morgen tweevoudig wereldkampioen Trey Hardee tijdens diens medaillejacht.

Drie jaar lang waren ze trainingsmaatjes en deelden Vos en Hardee sportieve vreugde en verdriet. In 2013 was Vos naar Austin in Texas om zijn carrière een impuls te geven. Hardee was toen al een grote naam binnen de atletiek als de wereldkampioen tienkamp van 2011 en 2013 en de zilveren medaillewinnaar op de Olympische Spelen van 2012. Ze weten precies wat ze aan elkaar hebben. Lees hier verderhier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>