Het geheim van winnende topsporters

Het is dringen op de Olympus. Wat definieert het verschil tussen uitmuntende en gewoon goede topsporters? Vijf – van de vele – redenen waarom de ene atleet wint en de andere verliest. In zijn roman Oorlog en vrede beschrijft Lev Tolstoj hoe geschiedschrijvers ons willen laten geloven dat er een logica schuilt achter het ontstaan van oorlogen. Zelf zag hij daar niets in. In werkelijkheid gaat het, vond de Rus, om schimmige gebeurtenissen, in werking gezet door een keten van toeval. Zelden draait de strijd om een eenduidige aanleiding of oorzaak. Lees verder op FD.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>