Crowdfundingactie voor fotograaf Erik van Leeuwen

Erik van Leeuwen is al jaren een begrip in de atletiekwereld. Hij is bijna elk weekend met zijn camera’s aanwezig bij wedstrijden. Zo was hij enkele weken geleden aanwezig bij het EK voor junioren in Grosseto. Maar nog amper gearriveerd in het stadion, werd zijn apparatuur in een onbewaakt moment vervreemd. ‘De diefstal ging ruimer dan enkel het materialistische, Erik werd beroofd van een deel van zijn persoonlijkheid dit viel uiteraard ook zwaar,’ zo schrijven Coen Schilderman, Bjorn Paree en Jasper Jacobs.

De drie collega-fotografen van Erik besloten een crowdfundingactie op te starten. ‘We doen een vriendelijke oproep aan alle atleten, vrienden, organisaties, enzoverder. Kortom iedereen die bij elke gelegenheid weer prachtige plaatjes krijgt van Erik om een vrije bijdrage te doen.’

Al jaren maken talloze atleten, hardlopers en organisaties dankbaar gebruik van zijn foto’s op social media. Zij zouden nu iets terug kunnen doen door middel van een kleine donatie. Dat kan hier: doneeractie.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>