Coach Reider vindt dat Schippers op schema ligt voor succesvol WK

Rana Reider is tevreden over de prestaties tot nu toe deze WK van zijn pupil Dafne Schippers. De Amerikaanse coach zag de sprintster zondag brons pakken op de 100 meter en beseft dat ze de grote favoriet is op de 200 meter. “Goud op de 100 meter was perfect geweest, maar ons doel deze WK is twee medailles. We hebben er nu één”, aldus Reider donderdag in Londen.

Schippers moest in de eindstrijd van de 100 meter de Amerikaanse Tori Bowie (10,85) en de Ivoriaanse Marie-Josee Ta Lou (10,86) voor zich dulden. De 25-jarige Nederlandse finishte in 10,96 en dat was minder snel dan bij haar zilveren WK-race twee jaar geleden in Peking (10,81). Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>