‘Afgeschreven’ Sintnicolaas denkt na jaren van tegenslag weer aan WK-medaille

Eelco Sintnicolaas durft na jaren van fysieke tegenslag weer te denken aan een WK-medaille op de tienkamp, die vrijdag van start gaat in het Olympic Stadium in Londen. “Ik zou gek zijn als ik zeg dat ik geen medaille kan winnen. Het moet allemaal op zijn plaats vallen, maar ik reken mezelf zeker tot de medaillekandidaten”, aldus Sintnicolaas, wiens beste prestatie op een WK vijfde plaatsen zijn in 2011 en 2013. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Eelco Sintnicolaas draait al zo lang mee in het meerkampwereldje, het is daarom zo fraai dat hij na zoveel tegenslag zich dit jaar terug heeft weten te knokken op wereldniveau.
    Aan de top komen is een, maar er blijven en steeds maar weer de passie en motivatie vinden om te presteren is ontzettend knap!
    Wat zijn kansen betreft op dit WK op medaille, die acht ik als insider zeker aanwezig en het is de sympathiek Apeldoornse van harte gegund.