Abdi Nageeye: ‘Heb ik nou een blikseminslag overleefd?’

Abdi Nageeye is in Kenia waar hij zich voorbereidt op de TCS Amsterdam marathon. Daar is de marathonloper tijdens een training in een mogelijk door een blikseminslag geraakt. Op Facebook meldt Nageeye: ‘Heb ik nou een blikseminslag overleefd? 😨 Vanmiddag tijdens mijn afternoon jogg begon ’t te onweren maar ik wilde perse 12km lopen, had nog 2km te gaan met headphones en mijn mobiel in me hand, liep naast wat bomen (wat niet slim is begreep k) toen de hele wereld voor mij in een flits een grote flitsende oranje licht werd, voelde enorme shock door me hele lichaam en wist even niet waar ik heen moest vluchten 😱. Kenianen die terug kwamen van de stembus zagen mij en riepen van alles en nog wat maar ik was nog echt in shock! Toen ik weer bijkwam liep ik snel naar me huis, geen jogging tempo maar een hele lange sprint😨 Ik vertelde tegen een vriend wat net gebeurde en zij paar jaar geleden kwam een jongen om ’t leven op dat veld en een beveiliger raakte zwaargewond door een bliksem 😱 Ik heb nu niks en ’t gaat heel goed met me. God Dank’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>