Met gebroken rib aan de start van je tweede Iron Man in een maand

Triatleet Marcel Gierman uit Zevenaar pijnigt zijn lichaam. De Zevenaarder doet zondag in Maastricht voor tweede keer in maand tijd mee aan Iron Man-wedstrijd. Een ‘normaal’ mens moet er niet eens aan denken. Eerst 3,8 kilometer zwemmen, dan 180 kilometer op de racefiets en vervolgens nog een marathon (42,195 kilometer) lopen. Marcel Gierman (42) doet het en nog wel voor de tweede keer in een tijdsbestek van vijf weken. Zondag staat hij aan de start bij de Iron Man in Maastricht. Een hels karwei. Lees verder op DeGelderlander.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>