voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Redelijk loopweer

Vrijdag 4 augustus 2017 13:00 uur

Vandaag was het wisselend bewolkt en de wind nam langzaam iets in kracht af. Het werd 22 graden. Komende avond en nacht zijn er eerst opklaringen, maar vannacht is er veel bewolking. Er kan hier en daar een enkele bui vallen. Bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten koelt het af naar 15 graden.

Morgen is er aanvankelijk veel bewolking met kans op een enkele bui, maar in de middag blijft het op de meeste plaatsen droog en breekt de zon goed door. De wind is matig van kracht en komt uit het westen tot zuidwesten. In de middag wijst de thermometer 21 graden aan.

In de nacht van zaterdag op zondag is er maar een kleine kans op een bui. Veelal blijft het droog en er staat niet veel wind. Het koelt af naar 12 graden.

Zondag is een overwegend zonnige en droge dag. De zwakke tot matige wind waait uit het westen tot zuidwesten. De temperatuur schommelt in de middag rond de 20 graden.

In de avond en nacht naar maandag koelt het af naar 12 graden.

Begin volgende week vrijwel droog en maxima rond de 21 graden.

Vanaf woensdag toenemende kans op buien.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>