Gatlin ziet Bolt nog wel terugkomen van zijn afscheid

Justin Gatlin is niet echt overtuigd dat Usain Bolt na de WK in Londen definitief afscheid neemt van de atletieksport. De Amerikaanse sprinter, die op de laatste twee WK’s en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro door de snelste man ter wereld naar de tweede plaats werd verwezen, denkt dat de Jamaicaan nog wel terugkomt van zijn besluit. Gatlin traint momenteel in Birmingham voor de WK in Londen, die op vrijdag 4 augustus beginnen. Hij behoort tot de grote rivalen van de titelverdediger. Aan de 35-jarige Amerikaan werd de vraag gesteld of hij denkt dat Bolt zijn besluit nog zal herzien. Lees hier verderhier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bolt heeft alle titels gewonnen behalve misschien een verspring titel. Gatlin is 35 en hoopt herinnerd te worden als een groot sprinter. Dat is hij maar hij heeft aantoonbaar
    gesnoept en dat blijft een smet. Al twijfel ik geen seconde om te zeggen dat vele anderen het ook doen maar kennelijk hun zaakjes beter op orde hebben.