Triatlete Caelers derde bij wereldbeker in Hongarije

De Limburgse triatlete Maaike Caelers is zondag als derde geëindigd bij een wereldbekerwedstrijd sprint in het Hongaarse Tiszaujvaros. Caelers, die nadat ze zich niet kwalificeerde voor de Olympische Spelen van Rio met mentale en fysieke problemen kampte, finishte zes seconden achter de winnares, de Amerikaanse Renee Tomlin. 

De Française Leonie Periault eindigde als tweede. Caelers liet in Hongarije opnieuw zien terug te zijn op niveau nadat ze vorige week al in Hamburg met het Nederlands team brons pakte bij het WK gemengde estafette, een nieuwe olympische onderdeel. Lees hier verder 

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>