IAAF schorst van corruptie verdachte Fredericks uit hoofdbestuur

De internationale atletiekfederatie IAAF heeft voormalig topsprinter Frank Fredericks voorlopig geschorst als lid van het hoofdbestuur. De 49-jarige Namibiër wordt verdacht van het aannemen van steekpenningen bij de toewijzing van de Olympische Spelen van 2016 aan Rio de Janeiro. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Deze zware feiten ten laste van een hoofdbestuurder van de IAAF werd reeds begin maart aan de kaak gesteld door de pers, met de nodige bewijzen. Zoals steeds heeft het corrupte clubje rond sir Coe dit in de doofpot trachten te steken en te houden. Om zelf niet ten onder te gaan, wordt Fredericks nu toch opgeofferd. Maar goed. Stilaan sluit het net zich rond sir Coe.