Hordenloopster Sharona Bakker heeft talent, maar ook pijn

Hordenloopster Sharona Bakker vraagt zich regelmatig af of topsport nog wel zin heeft. Een chirurg noemde haar hielen ooit ‘twee flatgebouwen die in de weg stonden’. Gék werd Sharona Bakker ervan. De eeuwige pijn in haar achillespezen. Eerst links, dan rechts. Dan links en rechts tegelijkertijd. “Ik loop er al vijf jaar mee. Niemand weet wat het is”, vertelt de 27-jarige atlete op Papendal. Terwijl andere atleten in actie komen op het NK atletiek dit weekend in Utrecht, moet Bakker rustig aan doen. Wéér. Ze zit voor de zoveelste keer in de lappenmand. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>