Axelle Dauwens gaat met sterke tegenstand op zoek naar WK-minimum in Rabat

Tijdens de tiende manche van de Diamond League zondag in Rabat krijgt Axelle Dauwens een uitgelezen kans om zich op de 400m horden alsnog voor het WK te plaatsen. Ze is de enige Belg in Marokko. De Jamaicaanse sprinters Yohan Blake en Elaine Thompson zijn de grootste sterren op de deelnemerslijst.

Dauwens moet in de B-reeks aantreden, maar ook daarin kan ze niet klagen over een gebrek aan tegenstand. Bijna al haar concurrentes liepen dit seizoen al in de 54 seconden, zelf kwam Dauwens nog maar tot 56.75. De limiet voor het WK in Londen staat op 56.10. Na Rabat krijgt Dauwens in Heusden nog een allerlaatste kans. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>