Vertraagde start NK Atletiek door regenval

De hevige regenval zorgt ervoor dat de NK Atletiek later gaat starten. Eigenlijk moesten de eerste onderdelen al begonnen zijn maar dit is uitgesteld. De NK Atletiek wordt vanaf vandaag tot en met zondag gehouden op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht. Om 13.15 uur zou er eigenlijk begonnen worden met het onderdeel speerwerpen en om 13.53 uur met het onderdeel 400 meter. De organisatie laat echter weten dat de hele wedstrijd een half uur later gaat starten vanwege het ‘noodweer’. Lees hier verderhier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>