voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog weekend

Vrijdag 14 juli 2017 16:00 uur

Vandaag vielen er enkele pittige buien, soms met onweer, maar in de loop van de middag werd het droog en brak de zon goed door. Wel stond er een stevige wind. Het werd 20 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Het blijft droog. De matige wind waait uit het westen. Het koelt af naar 12 graden.

Morgen wordt een overwegend bewolkte en sombere dag. Slechts af en toe breekt de zon door. Het blijft wel op de meeste plaatsen droog. De wind blijft uit het westen tot zuidwesten waaien. De maximum temperatuur komt uit rond de 20 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag nog maar weinig verandering. Het koelt af naar 16 graden. Het blijft veelal droog.

Zondag zijn er wolkenvelden en de zon zal er niet of nauwelijks aan te pas komen. Afgezien van een spatje lichte regen, lijkt het overdag grotendeels droog te blijven. Bij een matige wind uit het westen tot zuidwesten wordt het 22 graden maximaal.

In de avond en nacht naar maandag koelt het af naar 14 graden. Lokaal kan er wat lichte regen vallen.

Maandag eerst bewolkt, in de loop van de dag meer zon. De matige wind komt uit het noorden. Het wordt 22 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>