Zondag 10 september: Trailrunnen in Limburg tijdens Top Trail Sittard

Op zondag 10 september as gaat de eerste editie van de Top Trail Sittard van start. Het belooft een prachtige trailrun te worden over het hoogste punt van Sittard; onder andere het plateau van de Kollenberg en Watersley. Deze gebieden herbergen prachtige natuur met mooie vergezichten.

De trailrun wordt georganiseerd door zeer ervaren mensen o.a Wilma Rusman die dertig jaar lang, samen met een team vrijwilligers, de zeer succesvolle Peter Rusmanloop in Oirsbeek heeft georganiseerd.

Er zijn verschillende afstanden te lopen en er zijn informatie stands van bedrijven en organisaties aanwezig. Voor de kleintjes is er een speels outdoor-parcours gemaakt met permanent toezicht.

Voor wie wat verder weg woont en er een leuke overnachting aan wilt koppelen: er zijn ook overnachtingsmogelijkheden bij de start op het terrein van voormalig Watersley.
 
Voor meer informatie kunt u kijken op www.toptrailsittard.run

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>