Vliegende mieren, ze zijn overal!

Reint Jan Potze, de presentator van het radioprogramma Wakker@rijnmond.nl had goed de pest in. Dacht ‘ie even lekker te gaan hardlopen, werd zijn tocht verknald door zwermen vliegende mieren. “Ze zaten overal”, jammert hij. “In mijn mond, in mijn haar.” En, tot overmaat van ramp: “Toen ik thuiskwam, zat m’n hele terras eronder.”

Na het uitspugen van de laatste mier gaat hij in zijn radioprogramma op zoek naar een antwoord op de vraag: wat is hier in hemelsnaam aan de hand? Stadsecoloog André de Baerdemaeker helpt de getergde hardloper snel uit de brand: “Niks bijzonders.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>