Roofvogel valt hardloper aan: ‘Schrok me een ongeluk’

Ad Vollebergh uit Melick ging afgelopen weekeinde een eindje hardlopen toen hem plots een onaangename verrassing te wachten stond. Toen hij nietsvermoedend op weg was naar huis werd hij van achteren aangevallen door een roofvogel.

Harde klap
“Ik loop altijd een rondje van vijf kilometer, naar Herkenbosch en dan terug naar Melick”, begint Ad. Maar toen hij vrijdag aan zijn vaste parcours bezig was, voelde hij op de Kastanjelaan in Herkenbosch plots een harde klap op zijn schouder. “Dus ik draai me om, zie ik dat beest wegvliegen”, vertelt hij. “Ik schrok me een ongeluk.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>