Mireille Baart is alle mannen te snel af in Groot Ginkelse Loop

Pallas ’67 atlete Mireille Baart heeft zaterdag met overmacht de halve marathon afstand van de Groot Ginkelse Loop in Wekerom gewonnen. De Wageningse deed in een nieuw parcoursrecord. Baart won niet alleen bij de dames, ze wist ook alle mannen achter zich te laten.

De 19e editie van de Groot Ginkelse loop, georganiseerd door atletiekvereniging Climax in Ede, was een erg zware. Door de droogte van de afgelopen tijd waren sommige zandpaden erg mul en bovendien was het vrij warm weer met een hoge luchtvochtigheid. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>