Nadine Broersen: ‘Ik ben uitgerust en heb meer vertrouwen in mezelf’


foto: Orange Pictures

Nadine Broersen brak enkele weken geleden haar meerkamp af in Götzis. De atlete wilde daar graag starten, maar die wedstrijd kwam uiteindelijk iets te vroeg. Gisteren werkte ze twee onderdelen af tijdens de Gouden Spike en het voelde al een stuk beter aan. ‘Ik ben uitgerust en heb meer vertrouwen in mezelf.’ De komende weken wil Broersen samen met haar trainer Pelle Rietveld die stijgende lijn doorzetten. Voor het WK, waar ze zich al voor heeft gekwalificeerd, wil Broersen nog een volledige meerkamp afwerken.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>