Atletiekbaan van AVA ’70 is na vier jaar al afgekeurd

Na een inspectie door de Atletiekunie is de baan van de Aaltense atletiekvereniging AVA ’70 afgekeurd. De staat van onderhoud is volgens de inspecteur onvoldoende. Het kunststof van de baan zit op meerdere plaatsen los van de ondergrond. daardoor kan er vocht tussen het kunststof en het beton komen. De goot langs de baan zelf wordt door de inspecteur zelfs als ‘gevaarlijk’ betiteld. ,,De baan is afgekeurd voor seniorenwedstrijden’’, zegt inspecteur Rudi Wedel van de Atletiekunie. ,,De baan kan wel door junioren gebruikt worden, maar daarbij geldt: eerst opknappen, dan pas gebruiken.’’ Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>