Eigenaren bloedzakken Fuentes toch niet bekendgemaakt

De eigenaren van de 211 bloedzakken die in 2006 zijn aangetroffen bij dopingarts Eufemiano Fuentes worden toch niet bekendgemaakt. Dat heeft een gerechtshof in Madrid bepaald. Die beslissing is opmerkelijk, want een jaar geleden leek het er nog op dat de namen van 23 wielrenners en 12 atleten wel openbaar zouden worden gemaakt. Lees verder op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Jazeker voetbal. Namen daarin beloofde Fuentes zelf althans vrij te geven als hij lang genoeg in hechtenis zou blijven..
   Weet je nog toen het Spaanse elftal in de verlenging rondjes om het NL elftal liep?

   Men klaagt over Rusland, maar Spanje is waar je de echte sportcurrruptie vindt. Zelfs als de politie goed werk doet, poetst de politiek het weg.

   Fuentes is geniaal dat hij het niet bij naamloze atleten en wielrenners hield.