Sprinten is het nieuwe vermaak tijdens honkbalwedstrijden

Atletiekwedstrijden hebben de grootse moeite om publiek te trekken. Als het publiek niet naar jou toe komt, dan moet jij het publiek maar opzoeken. Met Beat the Freeze staat de atletiek namelijk opeens volop in de schijnwerpers in de Verenigde Staten. Tijdens de pauze van honkbalwedstrijden van de Atlanta Braves mag een toeschouwer het opnemen tegen mysterieuze man in een opvallend sprintpak en een skibril. Een personage dat de naam The Freeze draagt en doet denken aan de mysterieuze coureur The Stig uit de beroemde autoserie TopGear.

Waar de identiteit van The Stig angstvallig geheim gehouden werd, is algemeen bekend wie achter The Freeze zit. Het is de 26-jarige Nigel Talton. Hij is een begenadigd sprinter met een persoonlijk record van 10.47 op de 100 meter. Tussen de innings door neemt Talton het op tegen een toeschouwer die zo snel mogelijk van links naar rechts over het veld moet zien te komen. De toeschouwer krijgt daarbij een flinke voorsprong. Het levert mooie beelden op, zoals te zien in onderstaande video.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>