Gedachten bij het hardlopen: ‘The Road Not Taken’

Waaraan denk je als je rent? vroeg men FD Persoonlijk-medewerker Joost Galema, een fervent hardloper. Een antwoord in vijf afleveringen.

Het gewelf van de bomenkathedraal heeft zich in anderhalve week gesloten. Hier en daar sluipt een eenzame zonnestraal door het dikke bladerdak, zoals door een klein gebrandschilderd raam in een kerk. Schemerachtig geborgen voelt de laan. Het jeugdige groen zoekt naar volwassenheid en verdieping in donkerder schakeringen. Verderop bloeit paars de rododendronvallei. Hoe vaak niet ren ik op dit pad? Al zestien jaar loop ik drie tot vier dezelfde ronden, variërend in lengte, elkaar overlappend. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>