Hitte-aanbieding: Gratis CamelBak belt bij een jaarabonnement (€29,95)

camelbak bel hitte aanbieding

Vanwege de warme dagen waar je als loper inde zomer mee te maken krijgt hebben nu een speciale aanbieding. Los van de actuele actie waarbij je Philips oortjes als welkomstgeschenk of compressie tights krijgt, bieden we in verband met de hitte ook de optie aan om een CamelBak Belt als welkomstcadeau te kiezen.

Menig loper heeft de afgelopen dagen zijn of haar loopkilometers gedraaid in de hitte. Zeker met de duurlopen is zo nu en dan een slok water of sportdrank prettig. Om niet de hele tijd met een bidon in je handen te lopen is de CamelBak belt een meer dan handige oplossing. Met deze CamelBak belt heb je namelijk niet alleen drinken bij je, ook sleutels en je telefoon kunnen in de belt. De CamelBak belt is namelijk voorzien van een vakje met rits. Het vakje is dusdanig groot dat telefoons met een iPhone 6 en Samsung S7 erin passen.

Camelbak belt 20160820_162804

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>