Zestiende editie Survivalrun De Knipe

Van 26 tot en met 30 mei staat het dorp De Knipe weer in het teken van de survival. Een bijzondere run die voor de 16e keer wordt georganiseerd. De organisatie heeft dit jaar een aantal wijzigingen aangebracht in het parcours, waardoor het dit jaar weer een mooie editie belooft te worden. Ook heeft de organisatie dit jaar weer ruimte weten te vinden om zo veel mogelijk deelnemers te laten starten. Bijna 5000 deelnemers schreven zich binnen 12 uur in voor de diverse categorie├źn van de run. Survivalrun De Knipe blijft daarmee het grootste survivalrunevenement van Nederland. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>