Ruim 7.000 deelnemers melden zich voor BrandLoyalty Vestingloop in Den Bosch

Ruim 7.000 deelnemers hebben zich gemeld voor de BrandLoyalty Vestingloop die zondag wordt gehouden in Den Bosch. Volgens de organisatie is de bedrijvenloop met 196 deelnemende teams (drie tot vijf lopers per team) ‘een ongekend populair onderdeel’. Net als andere jaren is de 10 kilometer de favoriete afstand. Er hebben zich ruim 3.400 lopers voor die afstand gemeld. Ruim 2.300 lieten zich inmiddels registreren voor de 5 kilometer. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • wim van de griendt

    Dat is niet zo gek dat de bedrijvenloop zo populair is. Het bedrijf betaald dan het erg hoge inschrijfgeld waardoor daar ook de betere lopers bij starten. Mensen die 1 maal per jaar een loopje doen zijn nog zo gek te krijgen om dit hoge inschrijfgeld te betalen.