Nieuwe opzet Marikenloop mikt ook op festivalpubliek

Een nieuwe doelgroep in beweging zetten.’ Met dat doel organiseert de Stichting Zevenheuvelenloop op 21 mei een nieuw festival rond de vijftiende editie van de Marikenloop in Nijmegen: ‘Marikenloop at the Park’. “Het blijft een hardloopevenement, maar we organiseren er een festival omheen met workshops, optredens, shops en foodtrucks“, aldus Ronald Veerbeek van de Stichting Zevenheuvelenloop. “Als stichting willen we voorop blijven lopen en blijven vernieuwen, om zo zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de mooie loopsport.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>