Opgepast tijdens het joggen: agressieve ganzen

“Ik stond doodsangsten uit.” Een agressieve gans belaagde Wendy Van Rompaey tijdens het joggen. Ze wil vooral de kinderen in het park waarschuwen. Schepen Daoud laat borden zetten. “Ik probeerde er nog in een boog rond te lopen omdat ik een fobie heb van vogels”, zegt Wendy Van Rompaey, die rustig dacht te gaan joggen in het Boekenbergpark. “Maar de gans steeg op en achtervolgde mij honderd meter! Plots voelde ik dat ze in mijn haar pikte. Ik stond echt doodsangsten uit. Gelukkig gaf de gans na een tijd op.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>