Grote zorgen om toekomst Enschede Marathon

Kenners maken zich grote zorgen over de Enschede Marathon. Het roer moet om, want anders blijft er niets over van de klassieker van het evenement. De Enschede Marathon viert volgend jaar zijn vijftigste verjaardag, de organisatie van het grootste hardloopevenement in Twente hoopt op een mooi feestje. Huub van Langen ook, maar de adviseur en lid van de loperscommissie maakt zich grote zorgen. Met name over de toekomst van het belangrijkste onderdeel van de wedstrijd, de klassieke marathon over 41,195 kilometer. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>