Vlaggenzee wordt eindstreep van Marathon Eindhoven

Het ontwerp van de Eindhovense designer Jelle Mastenbroek heeft de pitch gewonnen die was uitgeschreven door Marathon Eindhoven en de Dutch Design Foundation (DDF).

Vijf studio’s presenteerden dinsdag bij de DDF hun plan en stuk voor stuk maken ze van de finish een feestje. De een wat meer dan de ander. ,,Ik wil het publiek bij mijn werk betrekken”, zegt winnaar Jelle Mastenbroek (29). De kunstenaar en ontwerper uit Eindhoven wist weinig van hardlopen af, maar vond de vraag interessant. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Op de artist impression heeft de ontwerper een display ingebouwd waarop live de eindtijden worden getoont van de finishers. Duidelijk met naam van de atleet en de eindtijd. Heb dat eerder gezien op buitenlandse marathons. Vond het altijd jammer dat ze dat nooit in Amsterdam of Rotterdam doen. Leuk als dit nu lukt in Eindhoven. Leuk voor de atleet en leuk voor het meegereisde publiek.

    • Bas van Dam

      Dit is wel een fraaie Artist Impression. Terecht dat je kudo’s krijgt als je onder de 2,5 uur loopt. De mensen op de foto zien er geen van allen uit als lopers/loopsters die onder de 2,5 of 1,5 (halve) gaan lopen.