Usain Bolt graaft graf voor verongelukte Olympische medaillist

Er zijn beelden opgedoken van de Jamaicaanse atletiek-ster Usain Bolt die het graf helpt graven voor zijn verongelukte vriend en ex-atleet Germaine Mason. De Britse hoogspringer kwam op 20 mei om het leven bij een motorongeval tijdens een vakantie in Jamaica.

Bolt (30) was goed bevriend met Germaine Mason (34), een Brit met Jamaicaanse roots.  Mason won op de Spelen in Peking zilver in het hoogspringen. Intussen was hij gestopt met topsport, maar hij had nog regelmatig contact met Bolt. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>