MS-patiënte Mirjam rent marathon: “Hardlopen levert je zoveel op”

In 2007 kreeg Mirjam van der Linden uit Castricum de diagnose MS. Die sloeg in als een bom, maar toch liet ze zich niet uit het veld slaan. In tegendeel: ze ging hardlopen en is niet meer te stoppen. Toen Mirjam de diagnose had gekregen, wist ze zich in eerste instantie geen raad. “Ik zat in een soort cocon, in een soort mist. Ik kon alleen maar overleven”, vertelt ze aan NH Nieuws. 

Maar in plaats van zich neer te leggen bij haar ziekte en het doktersadvies te volgen en rustig aan te doen, koos ze een ander pad: Mirjam ging hardlopen. En dat bleek het begin van een uitzonderlijk verhaal te zijn. “The sky is the limit, ook met MS”, aldus Mirjam. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>