Krakelingenloop Heukelum: fraaie voortzetting Grote Rivieren Loopcircuit

De Krakelingenloop in Heukelum is op zaterdag 20 mei de vierde wedstrijd in het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2017. De winnaars hebben in het verleden laten zien dat er hard gelopen kan worden op het fraaie, gecertificeerde parcours.

Toplopers Michael Mutai en Veerle Dejaeghere hebben de Krakelingenlooprecords met 29.15 en 34.17 een paar jaar terug scherp gesteld. Het zal niet meevallen de toptijden te verbeteren aangezien er ditmaal geen internationale toppers worden verwacht, maar wie weet wat 20 mei brengt…? De wedstrijdloop over 10 kilometer begint om 15.00 uur. De prestatieloop over 5 kilometer en de bedrijvenloop beginnen tien minuten eerder. Vanaf 13.30 uur zijn er al jeugdlopen in meerdere leeftijdscategorieën voor kinderen geboren na 2004 of later.

Deelnemers kunnen voorinschrijven tot en met 16 mei (www.inschrijven.nl) en op de wedstrijddag kunnen zij zich vooraf aanmelden in dorpshuis De Krakeling in Heukelum. Bij het dorpshuis ligt ook de start- en finishlijn en binnen is er kleed- en douchegelegenheid voor de lopers.
Voor meer informatie over de dertiende Krakelingenloop: www.avtyphoon.nl/loopcircuit.

Erik-Jan Hoogendoorn, Piet Voorwinden en Norbert Schild vormen na drie wedstrijden de top drie bij de mannen in het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit, maar de stand is vertekend omdat kanshebbers op de overall zege als Arjan Kaashoek, Henkjan den Braven en Lars Gerritsen niet aan alle wedstrijden deelnamen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het klassement bij de vrouwen, momenteel aangevoerd door Cora Vlot, Petra Bruijs en Cindy van Luttikhuizen.

(Persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>