Geslaagd wederoptreden van Eline Berings in Lokeren

Atletiekclub Brabant Wallon heeft zaterdag zijn interclubtitel bij de vrouwen verlengd in Lokeren. In diezelfde wedstrijd liep Eline Berings voor het eerst in tweeënhalf jaar een 100 meter horden. Met 13.29 deed ze het meteen goed. In de tweede divisie won Nafi Thiam het kogelstoten met 14m03.

Meerdere atletiektoppers kwamen zaterdag in actie in de hoogste divisie van de interclub in Lokeren. Eline Berings (Racing Gent) vierde er haar wederoptreden na twee keer haar kruisband te hebben gescheurd. De zege was voor Anne Zagré (Excelsior Brussel) in 13.24, maar de dertigjarige Berings noteerde met 13.29 haar snelste seizoensopener ooit. De WK-limiet van 12.98 is wel nog een eind weg. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>