Zege voor Wassink in Deense halve marathon

Amper terug uit Amerika, heeft Gert-Jan zijn volgende buitenlandse avontuur er al weer opzitten. Ditmaal zocht hij het echter wel iets dichterbij huis op. In Denemarken liep Gert-Jan zaterdag namelijk de Lillebaelt Halvmarathon. Met succes, want na 1.05:47 uur en 21,1 afgelegde kilometers kwam hij als winnaar over de streep. “Er was hier geen meter vlak in het parcours en ik heb dan ook behoorlijk wat hoogtemeters gemaakt”, laat Gert-Jan vanuit Denemarken weten. “Met die eindtijd ben ik dan ook tevreden.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>