Naert en Van Alphen vrezen voor marathon onder de 2 uur

Is het mogelijk om een marathon onder de 2 uur te lopen? Koen Naert en Hans Van Alphen betwijfelen het ten zeerste. “Het zou enorm straf zijn drie minuten sneller te lopen dan het huidige wereldrecord, maar als ik iemand het zie doen, is het Kipchoge”, aldus Naert bij Sporza op Radio 1.

De Keniaan Eliud Kipchoge, de Ethiopiër Lelisa Desisa en de Eritreeër Zersenay Tadese zullen één van de komende dagen op het circuit van Monza, met de hulp van sportmerk Nike, een poging wagen om het wereldrecord (2u02:57) op de marathon onder de magische grens van de twee uur te brengen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>