voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Droog weekend

Vrijdag 5 mei 2017 13:00 uur

Het was vandaag een bewolkte en koele lentedag. Het werd maar 12 graden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden met enkele opklaringen. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordoosten. De minimum temperatuur daalt naar 7 graden.

Morgen zijn er zonnige perioden en wolken. Het blijft overal droog. De wind is matig en komt uit een noordoostelijke richting. Met 17 à 18 graden wordt het een prima lentedag. In de nacht van zaterdag op zondag zijn er opklaringen en wolkenvelden. De zwakke tot matige wind komt uit het noordoosten. De minimum temperatuur daalt naar 8 graden.

Zondag is het minder zacht en er is meer bewolking dan op zaterdag. Het blijft wel vrijwel overal droog en af en toe breekt de zon door. De matige wind komt uit het noorden tot noordwesten. In de middag maximaal 15 graden.

In de avond en nacht naar maandag wolkenvelden en opklaringen en vrijwel overal droog. Bij een matige wind uit het noorden koelt het af naar 8 graden.

Maandag wolkenvelden, af en toe zon en vrijwel overal droog. Met een matige tot krachtige noordelijke wind wordt relatief koele lucht voor de tijd van het jaar aangevoerd. Het wordt maar 13 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl

Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.

Iedere 5 minuten is daar een update!

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>