Brit staat terecht voor vermoorden Franse jogster

Haar lichaam is compleet verrot geslagen. Dat is wat de Franse forensische experts meteen moeten constateren op de 24ste januari 2013 wanneer de Franse Jouada Zammit wordt gevonden, nabij een kerkhof in de stad Nîmes. De moeder van drie kinderen is op gruwelijke wijze vermoord. In haar nek heeft de van oorsprong Tunesische vrouw zware verwondingen. Bloed kleeft aan rotsstenen rondom de plaats delict. Ook vindt de politie een bebloed mes in het struikgewas. Haar man is de eerste die alarm heeft geslagen nadat ze niet thuis is gekomen na een uurtje te zijn gaan joggen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>