Huub van Langen kritisch over Enschede marathon: ‘Bijna alle marathons om ons heen groeien en wij groeien niet’

Adviseur en ‘hardloopgoeroe’ Huub van Langen is al sinds jaar en dag verbonden aan de Enschede Marathon. De Oldenzaler was na afloop van het evenement tevreden over de tijd van de winnares, maar toonde ook kritiek op de organisatie. 

“Bijna alle marathons om ons heen groeien en wij groeien niet”, was het oordeel van Van Langen. “Dat heeft met een aantal factoren te maken. Iedereen die na afloop bij de finish geïnterviewd werd, heeft gezegd dat ze het stuk van Glanerbrug hier naartoe niet leuk vinden. Een beter signaal kan de organisatie niet krijgen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>