Hoogspringer Mason, winnaar Olympisch zilver in Peking, verongelukt

Germaine Mason is om het leven gekomen bij een motorongeluk in Kingston, Jamaica. Mason had een Jamaicaanse moeder en een Britse vader. Dit maakte dat de hoogspringer in 2008 als Brit Olympisch zilver won in Peking.

Vannacht verongelukte de 34-jarige nadat hij eerst een feest had bezocht waar, naar verluid, ook Usain Bolt en andere atleten aanwezig waren. Omstreeks 4u20 verloor Mason de controle over zijn motor en verongelukte.

Mason heeft een 5 jaar oude zoon.

Zijn oude coach Stephen Francis reageert op zijn overlijden:

Hier de kwalificatie voor de Olympische finale in 2008

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>