Hardlopend een penis tekenen tegen kanker

Met de komst van de GPS-horloges ontstond het fenomeen ‘figure running’. Door het GPS-horloge na het lopen uit te lezen, kun je zien welke route je gelopen hebt. Door creatief om te gaan met die route kun je figuren tekenen op een landkaart. Zo nu en dan duikt dit fenomeen weer op.

Dit keer is het een Nieuw-Zeelandse stichting die op die manier aandacht vraagt voor onderzoek naar zaadbalkanker. Met de hashtag #GoBallsOut roepen ze lopers op om hardlopend een penis te tekenen en deze te delen via social media. Op die manier kwamen er de afgelopen week al honderden varianten van het mannelijk geslacht voorbij op social media.

It's time for us all to #GoBallsOut for Testicular Cancer Awareness month. Do you like the 'Cock&Balls' I made? #NeedThoseSpotsChecked

Een bericht gedeeld door Andrew Mulligan (@andrewmulligannz) op

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>