Tess (12) is sneller dan volwassen hardlopers

De twaalfjarige Tess van Randtwijk uit Apeldoorn rent niet alleen al haar leeftijdsgenoten voorbij. Ook volwassen dames is ze te snel af. Dat liet ze laatst zien tijdens de IJsselloop in Deventer. Daar eindigde ze op de 5 kilometer als eerste van de junioren én de vrouwen. En van de 2198 waren maar 23 mannen sneller dan zij. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Het lijkt inderdaad makkelijk om hier kritische reacties op te vangen..

    Maar 3 keer in de week naar de reguliere training is toch precies wat de atletiekunie adviseerd op die leeftijd? Supermooi dat ze het vooral vanuit beleving en plezier doet! En daarnaast 1 specifieke looptraining op papendaal kan geen kwaad om haar motivatie op pijl te houden. Ik zeg dikke pluim en vooral blijven stimuleren zulke jongen atleten. Keurig reactie van vader ook.

    • Gelukkig is ze Nederlandse en loopt ze lange-afstanden en geen 12 jarige Jamaicaanse sprintster, die vroegrijp is, “te hard traint” en we later niet meer terug zien.(Zoef)

  • Zolang ze nog met een grote glimlach een heerlijke en ‘ongezonde’ taart uitdeelt, denk ik dat het nog wel goed zit. Een jonge loopster die geniet van de sport en uitzonderlijk veel talent heeft. Ik hoop nog vele jaren van haar te horen!!!

    Ik denk dat Jip ook fan van haar is…